"> Privredno pravo || Advokatska kancelarija Marković || Beograd
Ponedeljak - Petak - 9:00 - 17:00
Krunska 24/19Beograd
office@akmarkovic.rs

Privredno pravo

Privredno pravo

Privredno pravo (trgovinsko pravo, poslovno pravo ili pravo privrednih društava) reguliše status i položaj privrednih subjekata, kao i njihove međusobne pravne odnose u vezi sa prometom robe, dobara i drugih usluga.

Da bi jedno privredno društvo, preduzetnička radnja ili bilo koje udruženje uopšte nastalo, neophodno je da se prvo registruje u Agenciji za privredne registre. Nakon osnivanja, društvo može promeniti pravnu formu ili se ugasiti nakog sprovedenog stečajnog ili postupka likvidacije.

Tim stručnjaka iz advokatske kancelarije Marković pružiće vam ceo spektar pravnih usluga u oblasti privrednog prava koje se tiču osnivanja i registracije privrednog društva, izbora najbolje pravne forme privrednog društva koje odgovara Vašem načinu poslovanja, zaključivanja svih vrsta ugovora sa drugim privrednim društvima u najboljem interesu klijenata, čime omogućujemo maksimalnu efikasnost prilikom donošenja svih poslovnih odluka.

Pružamo sve vrste konsultacija i pravnu sigurnost povodom likvidacije i stečaja privrednog subjekta, a klijente zastupamo i u privrednim sporovima. Na stručan i efikasan način sprovodimo stečajni ili postupak likvidacije.

Čovekov karakter je njegova sudbina.
Heraklit